fbpx

DUŠNA AKTIVACIJA


Ko sprejmemo svetlobo svoje duše, zaživimo.

Sem Jernej. Že dolgo vem, da sem močan kanal oz. medij. Preko mene pritekajo na Zemljo energije svetlobe in ljubezni. Ljudem lahko pomagam do uresničitve osebnih ciljev. Pomagam, da spustimo v globino sebe energijo svoje duše in se v življenju premaknemo v smeri svojih najvišjih potencialov in darov. Postanemo v polnosti odgovorni za svoje življenje in se zavedamo, da v resnici vse kar se nam zgodi ustvarimo sami.

Med vsakodnevnimi opravki sem se s svojo duhovno močjo pričel spoznavati . Raziskovati sem začel –  kaj se mi dogaja in kdo sem. Prebiral sem knjige z duhovno vsebino, obiskoval tečaje bionergije, se udeležil različnih delavnic na temo osebne rasti. Seznanil sem se z metodama ponovne povezave ter postavitve družine. Zadnja leta skorajda vsakodnevno igram vloge na delavnicah in svetovanjih »Pot srca« in na udeležence prenašam moč ljubezni ter svetlobe.

Kaj je namen procesa dušne aktivacije

V skladu z vsakodnevnimi izkušnjami pri igranju vlog na svetovanjih in delavnicah »Pot srca« ter dosedanjimi izkušnjami energijske pomoči sem razvil sistem energijske aktivacije duše. Namen je sprožiti proces povezave človeka s čutenjem in zaznavanjem z njegove duše. Vrne se na pot dobrega počutja, obilja in sreče.

Proces aktivacij prinaša zelo različne rezultate. Spontano se dogajajo razrešitve težavnih odnosov ali situacij. V življenje prihajajo nove priložnosti. Prihajajo novi ljudje, nove izkušnje. Pojavljajo se občutna izboljšanja počutja. Notranje postanemo bolj bogati in izpolnjeni.

Kaj sploh duša je? Težko jo je z besedami opisati ali jo na materialni način opredeliti. Ne da se določiti meje nečemu, kar meja nima. Duša je rojena iz sijoče svetlobe in ljubezni. Je izraz lepote, domišljije in ustvarjalnosti. Stari Egipčani so imeli navado reči: »Če hočeš razumeti dušo, prisluhni srcu.« Duša je v človeku tisto največ. Je najsvetejši dragulj, vir informcij. Vpliva na naš razum in fizično telo ter čustva. Slednje uporablja zato, da se v polnosti izrazi. Je večna energija. Prehaja iz življenja v življenje. Nabira izkušnje, raste, napreduje … S sabo nosi spomine na vse pretekle dogodke, vizije prihodnosti, podatke o poslanstvu, izvoru itd.

Namen in pomen povezovanja s svojo dušo je spoznati sami sebe. Zliti s sabo se imamo neskončno radi in imamo moč za življenje. Glede na svoje poslanstvo zaživimo lahkotno življenje. Delujemo iz srca. Vidimo širšo sliko dogajanja. Smo sočutni in razumevajoči. Različnost sprejemamo. Smo samozavestni pogumni. Trdno za svojimi načeli stojimo. Hvaležni in ljubeči smo. Težave sprejemamo kot osnovo za rast in razvoj. Živimo z občutkom, da smo del nečesa velikega in mogočnega … Gre za sposobnost, da ne glede na okoliščine ohranjamo notranji in zunanji mir. Delujemo modro in sočutno ter živimo vrednote Srca.

Potek izvedbe procesa aktivacije

Izvajam jo na18 točkah v našem energijskem polju in spodbudim energijske centre po telesu. Aktiviram jo na 4 ravneh bivanja. Odprem povezavo z nebom in zemljo, izvornim in sorodnimi planeti ter vsem živim okrog nas. (Če smo znotraj sebe v krču običajno prevzame pobudo v procesu tisti vidik v nas, ki nam je najbližje.)

Dušna aktivacija je začetek procesa zlitja s svojo dušo. Da se v polnosti odvije, so potrebni 4 obiski. Sledijo si v razmaku enega tedna. Za začetek se na kratko pogovorimo. Potrebno je definiranje težav, blokad, želja in izoblikovanje namere. Sledi aktivacija med katero udeleženec leži.

Na prvem srečanju aktiviram fizično telo, da se odpre sprejemanju in prepuščanju potlačenih spominov. Na drugem spodbudim potlačena čustva, da pričnejo sproščati svojo moč. Na tretjem aktiviram mentalno moč, da se uskladi z našo dušo. Na četrtem srečanju odprem energijsko telo, da spusti svojo dušo vase in se z njo poveže. Posamezen obisk traja približno 30 min.

Pričakovanja, posledice, reakcije

Najbolje, da se prepustimo, da se proces odvije po svoje in ga vodi duša. Opažam, da so najboljši rezultati aktivacije takrat, ko se ne omejujemo s točno določenimi pričakovanji.

Dušna aktivacija v nas pospeši proces aktiviranja dobrega počutja. Razblinijo se maske, ki smo si jih nadeli. Prizemljimo se. Nase ter na dogajanje v svetu gledamo realno. Zgradimo trdne temelje za življenje. Sprožijo se zmožnosti slišanja svoje duše, ki je naš najboljši življenjski vodja. Začutimo, da smo v svojem življenju mi najpomembnejši. Povežemo se z Bogom in bitji svetlobe ter izvornim planetom. Prebudimo čustva, ki jih nosimo v svojem srcu.

Proces lahko spremljajo tudi različne reakcije, ki so prehodnega značaja in običajno izginejo v enem do treh dneh.

Cena posameznega srečanja je 55 EUR. V primeru enkratnega plačila 4 terapij je cena 200 EUR.

Za več informacij ter naročila pokličite na tel. štev.: 051 311 309 ali pišite na e-pošto: jernej.zorec@siol.net.

Toplo dobrodošli,

Jernej Zorec