fbpx

KNJIGA: POT MOJE DUŠE

Fotografija osebe Jernej Zorec.

“V knjigi Pot moje duše je avtor Jernej Zorec zbral 36 kratkih zgodb iz njegovega življenja kot 36 poglavij poglobljenega dela na sebi. Redkokdaj dobimo v roke tako iskren zapis moškega, ki se odloči slediti svoji senci, da jo naposled obsije s Svetlobo. Zdi se, kot bi brali roman, v katerem je skrit tudi delček življenja vsakogar izmed nas. Ob branju tako plujemo med lastnimi spomini in se soočamo s svojim notranjim svetom ter preko Jernejevih misli in zamisli najdemo tudi kako osvobajajočo rešitev ali bližnjico na svoji poti. Knjiga o poti, duši, človeku, upanju, izbiri in volji ter nenazadnje zgodba hvaležnosti domovini Sloveniji, klic k prebuditvi in delovanju.” je o knjigi zapisala lektorica in urednica Simona Sanaren.

Knjigo lahko kupite pri meni osebno. Lahko jo naročite na spodnjih kontaktih in vam jo pošljem po pošti na željeni naslov. Nekaj izvodov imam vedno s sabo na predstavitvah, ki jih imam po različnih krajih v Sloveniji. Cena knjige je 25 evr. Pri pošiljanju dodatno ražunam 3 evr za stroške pošiljanja.
Kontakt: Jernej – 051 311 309; jernej.zorec@siol.net

VTIS BRALCA KNJIGE “POT MOJE DUŠE”:

“Pozdravljen,
Knjigo sem prebral do konca in to v dveh večerih.
Ob koncu branja sem bil prav pomirjen in zadovoljen. To pomeni da ima vsaka zgodba v sebi eno prijetno sporočilo. Tudi jaz sem se našel v eni od zgodb….pa tud moj sin. Ta zgodba se me je prav posebej dotaknila.
Glede pisanja in tvojih zgodb ter razmišljanj res čestitke. Vse je na svojem mestu. Imam pa eno željo, da ugotovitve v knjigi postanejo resničnost.
Ta pot bo pa težka za nas zemljane.
Želim ti veliko uspeha še naprej.”