fbpx

MASAŽA MOČ DUŠE

Eden od načinov za sprostitev in zmanjšanje stresa je masaža telesa. Bistvo masaže je dotik. Oblikujemo ga že kot plod v maternici do šestega tedna starosti. Je prvi občutek, ki ga na telesnem nivoju razvijemo. Mogoče nas ravno zato masaža tako prepriča, saj nas z dotikom popelje v občutek začetka tega življenja.

Masaža Moč duše:

  • Je kontaktna energijska tehnika.
  • Rahli pritiski na določene dele telesa s kanaliziranjem energije svetlobe
  • Traja 2uri 30minut
  • Cena 250 EUR

Masaža Moč duše je kontaktna tehnika, ki prizemljuje dušo in dušno poslanstvo. Bila skanalizirana med izvajanjem terapije Dušna altivacija, ki je brezkontaktna energijska tehnika za prizemljitev duše. Med samo izvedbo so se pri posameznikih deli telesa močno upirali energijskem pretoku. Večkrat je ta pojav sprožil ponovitev vzorca z namenom razrešitve in sprostitve napetosti. Vedno so proces spremljala bitja svetlobe, ki so poskrbela, da se je vzorec razrešil. Za umiritev telesa in pospešitev pretoka sem dodal dotik. Gre za rahle potiske, raztezanja, ali zgolj za dotik s katerim fizičnem telesu podam informacijo, da spusti energijo skozi sebe.

NAMEN MASAŽE MOČ DUŠE

Namen Masaže moč duše je hitra energijska prizemljitev duše skozi telo z vsem kar predstavlja. Deluje kot angelska “intervencija” v napetih situacijah. Priporočam jo takrat, ko se soočamo s pomembnimi življenskimi dogodki, ko potrebujemo močno podporo, da nekaj izpeljemo, ko se potrebujemo hitro vrniti v svojo moč, ko se znajdemo v množici različnih interesov in želimo začutiti sebe.
Dušna aktivacija je proces, kjer izvedba traja daljše obdobje v štirih obiskih in prinaša globoka spoznanja. Pri tehniki Masaža moč duše spoznanja prihajajo v večjem delu za nazaj. Tu gre bolj za poriv naprej v svoje življenje. Se pa lahko uvidi kažejo med samo izvedbo. Gre za eno srečanje.

POTEK IZVEDBE

Masažo Moč duše izvajam na masažni mizi. Udeležena oseba najprej leži na trebuhu, nato na hrbtu. Skozi roke prepuščam energijo in se pomikam po posameznih delih telesa. Ko se premaknem, najprej ustvarim dotik. Včasih je potrebno rahlo raztezanje, včasih potiski. Namen je umiriti ali sprostiti posamezen del telesa in ustvariti zaupanje, da lahko energija steče. Energijsko pomagam vaši duši, da se v polnosti prizemlji skozi vaše telo. Sam postopek traja med dve in dve uri in pol.

KAJ JE DUŠA

Kaj sploh duša je? Težko jo je z besedami opisati ali jo na materialni način opredeliti. Ne da se določiti meje nečemu, kar meja nima. Duša je rojena iz sijoče svetlobe in ljubezni. Je izraz lepote, domišljije in ustvarjalnosti. Stari Egipčani so imeli navado reči: »Če hočeš razumeti dušo, prisluhni srcu.« Duša je v človeku tisto največ. Je najsvetejši dragulj, vir informcij. Vpliva na naš razum in fizično telo ter čustva. Slednje uporablja zato, da se v polnosti izrazi. Je večna energija. Prehaja iz življenja v življenje. Nabira izkušnje, raste, napreduje … S sabo nosi spomine na vse pretekle dogodke, vizije prihodnosti, podatke o poslanstvu, izvoru itd.

DUŠNA INTELIGENCA

Namen dušne inteligence je, da spoznamo sami sebe in se imamo neskončno radi, da glede na svoje poslanstvo zaživimo lahkotno življenje, delujemo iz srca, vidimo širšo sliko dogajanja, smo sočutni in razumevajoči, sprejemamo različnost, smo pogumni in samozavestni, trdno stojimo za svojimi načeli, smo hvaležni in ljubeči, težave sprejemamo kot osnovo za rast in razvoj, imamo občutek, da smo del nečesa veličastnega … Gre za sposobnost, da delujemo modro in sočutno, hkrati pa ne glede na okoliščine ohranjamo notranji in zunanji mir, živimo vrednote Srca, delujemo skladno s svojo notranjostjo.

“Dušna inteligenca (SQ – Soul Quotient) je osrednja in najbolj temeljna inteligenca, ki je vir oz. smernica za fizično (PQ – Physical Quotient), mentalno (IQ – Intellectual Quotient) in čustveno inteligenco (EQ – Emotional Quotient).”, pravijo v POT SRCA®,ki je registrirana znamka (Urad RS za intelektualno lastnino, reg. št. 201570064 z dne 13.07.15), katere namen je na površje prinesti dušno inteligenco.

MOŽNE NEŽELJENE REAKCIJE

V redkih primerih proces lahko spremljajo tudi različne reakcije, ki so prehodnega značaja in običajno izginejo v enem do treh dneh. Lahko se začasno pojavijo manjši bolezenski znaki, glavoboli, žeja, vrtoglavica, utrujenost, nespečnost, čustvena razdražljivost, pri ženskah se lahko pojavi menstruacija… Telo lahko odreagira z najrazličnejšimi znaki, ki so povezani z zgodbami ki se valijo na površje. Primer je lahko brazgotina na koži, ki se je pojavila nenadno brez razloga, bila začasno prisotna in izginila. Pomembno je, da damo telesu dovolj tekočine in tisto kar rabi. Včasih je potreben počitek. Včasih je potreba po povečani aktivnosti. Priporočam kakšen lažji sprehod v naravi po možnosti sami s sabo.

Proces Masaže moč duše sproži potrebo po soočenju z realnim stanjem, ki je v nas prisoten. To pomeni, da se lahko v skrajnih primerih pokaže neko dlje trajajoče žarišče v telesu, ki ga je potrebno sanirati z zdravniško oskrbo. Ni pa vsako špikanje in bolečina razlog za urgentno zdravljenje. Ponovno povdarjam, da se en teden pred in en teden po terapiji lahko pokažejo reakcije. Najbolj intenzivno je tri dni pred in tri dni po srečanju. Če niste prepričani kaj se vam dogaja pred ali po terapiji, me lahko kontaktirate.

Vse naštete reakcije si vzemite zgolj kot možne v skrajnih primerih. Večina gre skozi proces gladko in brez večjih pretresov. Reakcije so le pokazatelj notranjih blokad in upora pred samim sabo.

KLASIČNA MASAŽA
celo telo 60 minut – 60 EUR
delno (noge ali hrbet) 30 minut – 40 EUR