fbpx

SVET DIŠAV

Svet dišav

Dišeče palčke

Ko vstopimo v prostor, kjer čarobno lepo diši, iz globin duše globoko vdihnemo in se strastno prepustimo razvajanju naših čutil. Kako tudi ne, saj zgodovina uporabe aromatičnih kadil sega v sam začetek našega obstoja – v čas, ko smo ljudje začutili moč ognja. Spoznali smo, da les in drugi naravni materiali s katerimi kurimo, ustvarjajo omamen vonj – korenine, listi, lupine, trave … čutno prebujajo dušo in telo. Začeli smo jih uporabljati v medicinske, duhovne in magične namene, postali so del ritualov in molitev. Kot kadilo lahko uporabimo smole (npr. kadilna bosvelija, mira, benzoin). Poslužujemo se lahko lesa, kot sta sandalovina ali palo santo (sveti les). Vedno so nam na razpolago rastline z domačih travnikov, gozdov in vrtov: sivka, žajbelj, vrtnica, brin. Božično vzdušje ustvarimo s posušenimi koščki pomarančne lupine, cimetom, klinčki, kardamomom.

Z aromo dišečih palčk si lahko ustvarimo prijetno vzdušje v prostoru. Pomagajo nam tudi energijsko očistiti prostor. Z njimi lahko vnesemo mir, ljubezen in svetlobo. Prepustimo se ljubezni matere narave, da nas popelje v naročje bitij svetlobe.

Ponujamo tiste najljubše, ki so nam in našim udeležencem delavnic in svetovanj najbolj pomagala preiti v stik s svojo globino. To so dišeče palčke Golden Nag Champa, Golden Nag Chandan, Golden Nag Meditation in Golden Nag Patchouli. Dovolimo si, da nas znova in znova popeljejo nazaj v bistvo našega obstoja.

Golden Nag Champa je poznan kot »kadilo sreče«. Izdelan je iz dišeče plumerije, ki ji je primešana tekoča smola, vzeta iz drevesa Ailanthus Malabarica. Slednja kadilu daje značilno kremno barvo ter vlažno teksturo. Kadilo Golden Nag Champa nas povede v čutna doživetja in prinese globoke duhovne spremembe.
Golden Nag Chandan so posebne dišave, ki nas približajo božanskemu ter prinesejo pomirjujoč občutek. Vsebujejo eterično olje sandalovine in so primerne za vse priložnosti. Sandalovina je od nekdaj cenjena zaradi njenega bogatega vonja, uporabljajo jo v zdravilne in obredne namene …
Golden Nag Patchouli so čarobne dišave z vonjem pačulija, ki je težek in močan, zato je že stoletja nepogrešljiv v parfumih. Izdelki Golden Nag Patchouli vsebujejo najkvalitetnejše olje, ki se običajno proizvaja iz svežih listov, destiliranih v neposredni bližini nabiranja.
Golden Nag Meditation so mistične dišave, še posebej primerne za meditacijo. Pomagajo nam, da se povežemo s svojo dušo, pridemo v stik s srčiko svojega obstoja.

Dišeče palčke Golden nag Champa 40 g, Golden nag Chandan 40 g, Golden nag Meditation 15 g in Golden nag Patchouli 15 g  lahko kupite pri meni osebno ali jih naročite po elektronski pošti: milena.matko@siol.net.
V primeru, da želite dišeče palčke prejeti po pošti, mi sporočite vaš naslov. Poštnina in pakiranje staneta 3 EUR. Dišave vam s priporočeno pošto posredujem takoj, ko prejmem potrdilo o plačilu dišečih palčk ter poštnine na TRR podjetja SI56 6100 0000 5986 217, odprtega pri Delavski hranilnici d. d.

Cena:

  • 2,50 EUR (Golden nag Meditation 15 g, Golden nag Patchouli 15 g)
  • 5,50 EUR (Golden nag Champa 40 g, Golden nag Chandan 40 g)